Voksenhold

Gymnastik er en fantastisk motionsform, du kan dyrke, fra du kan gå, til du slutter af, og for voksne er gymnastikken med til at vedligeholde motorik, smidighed, kondition og balance til langt op i alderen og dermed sikre en aktiv tilværelse som pensionist. Har du lyst til at prøve, er der også et hold til dig. Tjek holdene nedenfor eller kontakt os, hvis du vil høre mere om holdene.

Oversigt over hold

Der findes forskellige hold, du kan deltage på, hvis du trænger til motion og er vild med at bevæge dig til musik. Vi træner på forskellige tidspunkter, med forskellige øvelser og med forskellig instruktør, men altid med glæden ved at bevæge sig som omdrejningspunkt. Træning foregår i både Pigesal og Drengesal på Skovvangsskolen.

Tid
Tirsdag kl 17.00-17.50: Motion for kvinder 1
Tirsdag kl 18.00-18.50: Motion for kvinder 2
Tirsdag kl. 18.00 - 18.50: Yoga for Kvinder 1
Tirsdag kl. 19.00 - 19.50: Yoga for Kvinder og Mænd 2
Torsdag kl 18.00-18.50: Puls, styrke og afspænding for kvinder

Sted
Skovvangskolen, pigernes og drengenes gymnastiksal, Skovvangsvej 150, 8200 Århus N

Pris
500 kr pr. hold pr. sæson.

Motion for kvinder

Træner: Lone Julsgaard

Fællesskab, latter og sved på panden kendetegner disse hold. Hver motions time er tilrettelagt således, at mange forskellige muskelgrupper bliver aktiveret. Der vil der være god musik, som giver energi til opvarmning, puls, styrke- og balancetræning. Ofte anvendes der også redskaber som elastik, bold eller håndvægte.
Timen afsluttes med afspænding.

Tid
Hold 1: Tirsdag 17.00 – 17.50
Hold 2: Tirsdag 18.00 – 18.50

Sted
Skovvangskolen, pigernes gymnastiksal, Skovvangsvej 150, 8200 Århus N

Pris
500 kr pr. hold pr. sæson.

YOGA hold

Træner: Mette Schjemte

På disse hold er der primært fokus på hatha yoga, hvilket vil sige yogaens grundstillinger, hvor vi arbejder med styrke, smidighed og balance i stillinger der både foregår liggende, siddende og stående.
Timerne vil blive tilrettelagt så alle, uanset erfaring, kan være med, eneste krav er, at man har lyst til at arbejde med sin styrke, smidighed og balance. Desuden har vi fokus på vejrtrækningen og mærker dens gavnlige effekt for både krop og sind.
Yoga handler i høj grad om at balancere krop og sind, og derfor afsluttes hver time med en mindful afspænding. Her kan det være fint med en varm trøje. Medbring gerne måtte. Sko er ikke nødvendige.

Tid
Hold 1: Tirsdag 18.00 – 18.50
Hold 2: Tirsdag 19.00 – 19.50

Sted
Skovvangskolen, drengenes gymnastiksal, Skovvangsvej 150, 8200 Århus N

Pris
500 kr pr. hold pr. sæson.

Puls – Styrke – Afspænding for kvinder

Træner: Sine Østergaard

På dette hold er fokus at få pulsen op, styrke musklerne og til sidst at udstrække og afspænde kroppen. Alt dette gøres med smil, god musik og indimellem en lille konkurrence eller leg. Vi får blandt andet pulsen op ved at løbe eller hoppe til musik, styrker musklerne ved styrkesekvenser, tabata eller cirkeltræning og afspændingen foregår ved eksempelvis udstrækningsøvelser.
Du er garanteret høj puls, sved på panden og smil på læben :-)

Tid
Torsdag: 18.00 – 18.50

Sted
Skovvangskolen, pigernes gymnastiksal, Skovvangsvej 150, 8200 Århus N

Pris
500 kr pr. hold pr. sæson.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X