Børn

Giv dit barn en god start på livet med idræt og motion i Skovbakken Gymnastik

Der er mange fordele ved at dyrke gymnastik som barn. Man lærer blandt andet at udfolde sig fysisk sammen med andre børn uden nødvendigvis at konkurrere, og giver dermed barnet mulighed for fysiske succesoplevelser, som på sigt kan motivere barnet til at fortsætte med at dyrke motion og bruge kroppen fysisk. Gymnastik styrker også barnets motorik, grovmotorik, råstyrke og smidighed, idet erfaringer viser, at jo bedre motorik, styrke og smidighed et barn har, des større sandsynlighed er der for, at barnet vil klare sig godt fx i sociale sammenhænge og ved indlæring af forskellige færdigheder.

Og vi ved, hvad vi snakker om. Vi har selv dyrket gymnastik i mange år og har lige så mange års erfaring med at undervise børn. Derfor er der vide rammer, når dit barn går til gymnastik hos os. Der er plads til store armbevægelser, sjove lege og dans til musik til glæde for krop og sjæl, og programmet er alsidigt, så dit barn kan udvikle forskellige egenskaber gennem leg og bevægelse. 

Lyder vores børnegymnastik som noget for dit barn, så glæder vi os til at have mange sjove og udfordrende timer sammen. Du skal blot finde vej til børnegymnastikken på Skovvangskolen i Århus Nord, så står vi klar til at hjælpe dig.

Forældre og barn 2-4 år

Vi leger, tumler og bliver motorisk udfordret. På holdet vil børnene møde små lege, danse og sange.
Desuden rundbaner med forskellige måtter, bomme og madrasser, således at børnene kan øve sig i at trille, krybe, kravle, balancere, meget mere. Kom endelig og led med!

Tid
Mandag kl 16.00-16.50 
Tirsdag kl 16.00-16.50
Onsdag kl 16.00-16.50 (OBS: denne gruppe er kun for de 2-3-årige)
Onsdag kl 17.00-17.50
Torsdag kl 16.00-16.50
Torsdag kl 17.00-17.50

Sted
Skovvangskolen, Pigernes gymnastiksal, Skovvangsvej 150, 8200 Århus N

Pris
500 kr pr sæson.

Kontakt
Email: skovbakkengymnastik1@gmail.com

Børnehold 4-6 år

På Børnehold 4-6 år er det stadig den fysiske udfoldelse og glæden ved at bevæge sig, der er vigtigst. Holdet er uden forældre, der bygges mere struktur i træningen, og vi vænner børnene til at tage imod instruktioner, stå i kø, hjælpe og passe på hinanden. Den del af gymnastikken er samtidig med til at skabe fællesskab og en god holdånd, hvilket kan være med til at fastholde motivationen hos dit barn til at dyrke idræt fremover. Som noget nyt har vi ansat 2 hjælpetrænere til at assistere på dette hold.

Tid
Mandag kl 17.00-17.50

Sted
Skovvangskolen, Pigernes gymnastiksal, Skovvangsvej 150, 8200 Århus N

Pris
500 kr pr sæson.

Kontakt
Email: skovbakkengymnastik1@gmail.com

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X