Børn

Giv dit barn en god start på livet med idræt og motion i Skovbakken Gymnastik

Der er mange fordele ved at dyrke gymnastik som barn. Man lærer blandt andet at udfolde sig fysisk sammen med andre børn uden nødvendigvis at konkurrere, og giver dermed barnet mulighed for fysiske succesoplevelser, som på sigt kan motivere barnet til at fortsætte med at dyrke motion og bruge kroppen fysisk. Gymnastik styrker også barnets motorik, grovmotorik, råstyrke og smidighed, idet erfaringer viser, at jo bedre motorik, styrke og smidighed et barn har, des større sandsynlighed er der for, at barnet vil klare sig godt fx i sociale sammenhænge og ved indlæring af forskellige færdigheder.

Og vi ved, hvad vi snakker om. Vi har selv dyrket gymnastik i mange år og har lige så mange års erfaring med at undervise børn. Derfor er der vide rammer, når dit barn går til gymnastik hos os. Der er plads til store armbevægelser, sjove lege og dans til musik til glæde for krop og sjæl, og programmet er alsidigt, så dit barn kan udvikle forskellige egenskaber gennem leg og bevægelse. 

Lyder vores børnegymnastik som noget for dit barn, så glæder vi os til at have mange sjove og udfordrende timer sammen. Du skal blot finde vej til børnegymnastikken på Skovvangskolen i Århus Nord, så står vi klar til at hjælpe dig.

Forældre og barn 2-4 år

Vi leger og tumler til dans og sang på måtter, bomme og madrasser. Kom og leg med!

Tid
Mandag kl 16.10-17.00
Onsdag kl 16.10-17.00
Onsdag kl 17.10-18.00 (OBS: denne gruppe er kun for de 2-3-årige)
Torsdag kl 16-16.50
Torsdag kl 17-17.50

Sted
Skovvangskolen, Pigernes gymnastiksal, Skovvangsvej 150, 8200 Århus N

Pris
500 kr pr sæson. Der gives søskenderabat på 50 kr. for hvert barn, der er tilmeldt et af vores hold.

Kontakt
Email: skovbakkengymnastik@yahoo.dk

Børnehold 4-6 år

På Børnehold 4-6 år er det stadig den fysiske udfoldelse og glæden ved at bevæge sig, der er vigtigst, men nu er det uden forældre og med mere struktur i træningen, hvor vi vænner børnene til at tage imod instruktioner, stå i kø, hjælpe hinanden og passe på hinanden. Den del af gymnastikken er samtidig med til at skabe fællesskab og en god holdånd, hvilket kan være med til at fastholde en god og vedvarende motivation hos dit barn med hensyn til at blive ved at have lyst til at dyrke en eller flere former for idræt. 

Tid
Mandag kl 17.10-18.00

Sted
Skovvangskolen, Pigernes gymnastiksal, Skovvangsvej 150, 8200 Århus N

Pris
500 kr pr sæson. Der gives søskenderabat på 50 kr. på hvert barn, der er tilmeldt et af vores hold.

Kontakt
Email: skovbakkengymnastik@yahoo.dk

Følg med 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X