Voksne

Gymnastik er en fantastisk motionsform, du kan dyrke, fra du kan gå, til du slutter af, og for voksne er gymnastikken med til at vedligeholde motorik, smidighed, kondition og balance til langt op i alderen og dermed sikre en aktiv tilværelse som pensionist. Har du lyst til at prøve, er der også et hold til dig. Tjek holdene nedenfor eller kontakt os, hvis du vil høre mere om holdene.

Damehold

Der findes forskellige damehold, du kan deltage på, hvis du trænger til motion og er vild med at bevæge dig til musik. Vi træner på forskellige tidspunkter, med forskellige øvelser og med forskellig instruktør, men altid med glæden ved at bevæge sig som omdrejningspunkt. 

Tid
Tirsdag kl 17.00-17.50: Dansegymnastik 
Tirsdag kl 18-18.50: Puls, styrke og afspænding
Torsdag kl 18-18.50: Motionsholdet

Sted
Skovvangskolen, pigernes gymnastiksal, Skovvangsvej 150, 8200 Århus N

Pris
400 kr. pr. sæson

Oldboys

Oldboys er selvsagt gymnastik kun for mandlige medlemmer, men een kvinde er der alligevel, for instruktøren har i de sidste år været en kvinde. I vintermånederne træner vi hver tirsdag og torsdag kl 18-19, og alle kan være med. Vi har for eksempel to meget aktive medlemmer over 80 år. Hvis man vil deltage for at få sved på panden, kan man sagtens få det, og hvis man kun vil røre sig lidt og sludre lidt med makkeren, så er det også ok.

Vi træner i drengenes gymnastiksal på Skovvangskolen. Tirsdag træner vi de store muskelgrupper og får lidt ekstra belastning ved hjælp af forskellige småredskaber. Vi laver alle det samme godt hjulpet på vej af vores kvindelige instruktør.Torsdag træner vi sammen to og to, styrketræning, hvor vi udfører øvelsen i et par minutter, og efter lidt løb eller en lille pause videre med næste øvelse.

Derudover er vores lille afdeling præget af Skovbakkens værdier: respekt, åbenhed, helhjertethed og fællesskab for dem, der vil. Vi er en meget uensartet flok. Det mest ensartede er nok hårpragten, der enten er tynd eller grå. Vi mødes selvfølgelig for at motionere, men en meget vigtig del er samværet.

Sæsonen starter altid i oktober med 2 gange om ugen indtil april, hvor vi slutter af med generalforsamling og afslutningsfest. I april, maj og juni måned er der mulighed for at tage idrætsmærket. Gymnastikprøven foregår på Skovvangskolen. Udholdenhedsprøven klarer de fleste med gang eller cykling. Atletikprøverne aflægges på Skovbakkens baner.

...så synes du, at det er da værd at prøve, så mød op! Tilmelding foregår ved fremmøde i gymnastiksalen i forbindelse med vores træning. Og så fås det ikke meget billigere i Århus.

Du er også velkommen til at kontakte Ulrich Friborg på mobil +45 20 47 94 15 eller Carl Otto Johansen på mobil +45 25 36 04 39 for mere information.

Følg med 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X