Træningstider og hold

Få et samlet overblik over alle vores hold, og tjek de nye træningstider for sæsonen 2021/2022 her.

Forældre og barn 2-4 år

Tid
Mandag kl 16.10-17.00
Onsdag kl 16.10-17.00
Onsdag kl 17.10-18.00 (OBS: denne gruppe er kun for de 2-3-årige)
Torsdag kl 16-16.50
Torsdag kl 17-17.50

Sted
Skovvangskolen, Pigernes gymnastiksal, Skovvangsvej 150, 8200 Århus N

Pris
500 kr pr sæson. Der gives søskenderabat på 50 kr. for hvert barn, der er tilmeldt et af vores hold.

Børnehold 4-6 år

På Børnehold 4-6 år er det stadig den fysiske udfoldelse og glæden ved at bevæge sig, der er vigtigst, men nu er det uden forældre og med mere struktur i træningen, hvor vi vænner børnene til at tage imod instruktioner, stå i kø, hjælpe hinanden og passe på hinanden. Den del af gymnastikken er samtidig med til at skabe fællesskab og en god holdånd, hvilket kan være med til at fastholde en god og vedvarende motivation hos dit barn med hensyn til at blive ved at have lyst til at dyrke en eller flere former for idræt. 

Tid
Mandag kl 17.10-18.00

Sted
Skovvangskolen, Pigernes gymnastiksal, Skovvangsvej 150, 8200 Århus N

Pris
500 kr pr sæson. Der gives søskenderabat på 50 kr. på hvert barn, der er tilmeldt et af vores hold.

Damehold

Der findes forskellige damehold, du kan deltage på, hvis du trænger til motion og er vild med at bevæge dig til musik. Vi træner på forskellige tidspunkter, med forskellige øvelser og med forskellig instruktør, men altid med glæden ved at bevæge sig som omdrejningspunkt.

Tid

Tirsdag kl 17.30-19.00: Motionsholdet
Torsdag kl 18-18.50: Puls/Styrke/Afspænding

Sted
Skovvangskolen, pigernes gymnastiksal, Skovvangsvej 150, 8200 Århus N

Pris
Motionsholdet: 600 kr. pr. sæson
Puls/Styrke/Afspænding: 400 kr. pr. sæson

Oldboys

Oldboys er selvsagt gymnastik kun for mandlige medlemmer, men een kvinde er der alligevel, for instruktøren har i de sidste år været en kvinde. I vintermånederne træner vi hver tirsdag og torsdag kl 18-19, og alle kan være med. Vi har for eksempel to meget aktive medlemmer over 80 år. Hvis man vil deltage for at få sved på panden, kan man sagtens få det, og hvis man kun vil røre sig lidt og sludre lidt med makkeren, så er det også ok.

Vi træner i drengenes gymnastiksal på Skovvangskolen. Tirsdag træner vi de store muskelgrupper og får lidt ekstra belastning ved hjælp af forskellige småredskaber. Vi laver alle det samme godt hjulpet på vej af vores kvindelige instruktør.Torsdag træner vi sammen to og to, styrketræning, hvor vi udfører øvelsen i et par minutter, og efter lidt løb eller en lille pause videre med næste øvelse.

Derudover er vores lille afdeling præget af Skovbakkens værdier: respekt, åbenhed, helhjertethed og fællesskab for dem, der vil. Vi er en meget uensartet flok. Det mest ensartede er nok hårpragten, der enten er tynd eller grå. Vi mødes selvfølgelig for at motionere, men en meget vigtig del er samværet.

Sæsonen starter altid i oktober med 2 gange om ugen indtil april, hvor vi slutter af med generalforsamling og afslutningsfest. I april, maj og juni måned er der mulighed for at tage idrætsmærket. Gymnastikprøven foregår på Skovvangskolen. Udholdenhedsprøven klarer de fleste med gang eller cykling. Atletikprøverne aflægges på Skovbakkens baner.

Følg med 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X