Oldboys

Gymnastik er en fantastisk motionsform, du kan dyrke, fra du kan gå, til du slutter af, og for voksne er gymnastikken med til at vedligeholde motorik, smidighed, kondition og balance til langt op i alderen og dermed sikre en aktiv tilværelse som pensionist. Har du lyst til at prøve, er der også et hold til dig. Tjek holdene nedenfor eller kontakt os, hvis du vil høre mere om holdene.

Oldboys

Oldboys er selvsagt gymnastik kun for mandlige medlemmer, men een kvinde er der alligevel, for instruktøren har i de sidste år været en kvinde. I vintermånederne træner vi hver tirsdag og torsdag kl 18-19, og alle kan være med. Vi har for eksempel to meget aktive medlemmer over 80 år. Hvis man vil deltage for at få sved på panden, kan man sagtens få det, og hvis man kun vil røre sig lidt og sludre lidt med makkeren, så er det også ok.

Vi træner i drengenes gymnastiksal på Skovvangskolen. Tirsdag træner vi de store muskelgrupper og får lidt ekstra belastning ved hjælp af forskellige småredskaber. Vi laver alle det samme godt hjulpet på vej af vores kvindelige instruktør.Torsdag træner vi sammen to og to, styrketræning, hvor vi udfører øvelsen i et par minutter, og efter lidt løb eller en lille pause videre med næste øvelse.

Derudover er vores lille afdeling præget af Skovbakkens værdier: respekt, åbenhed, helhjertethed og fællesskab for dem, der vil. Vi er en meget uensartet flok. Det mest ensartede er nok hårpragten, der enten er tynd eller grå. Vi mødes selvfølgelig for at motionere, men en meget vigtig del er samværet.

Sæsonen starter altid i oktober med 2 gange om ugen indtil april, hvor vi slutter af med generalforsamling og afslutningsfest.

...så synes du, at det er da værd at prøve, så mød op! Tilmelding foregår ved fremmøde i gymnastiksalen i forbindelse med vores træning. Og så fås det ikke meget billigere i Århus.

Du er også velkommen til at kontakte formand Otto Lund på 22 54 21 90 for mere information.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X